Ontdek Softbee: Jouw Complete Geautomatiseerde Backoffice Oplossing

In de snel veranderende wereld van vandaag is efficiëntie in je backoffice geen luxe meer, maar een noodzaak. Daar komt Softbee om de hoek kijken. Als gecertificeerde koepelorganisatie en adviseur biedt Softbee jou een complete oplossing voor jouw backoffice taken – geautomatiseerd, gestroomlijnd en veilig opgeslagen in de cloud. Met Softbee beheer je moeiteloos online aanvragen, dossierverwerking, kwaliteitscontroles, en zelfs de betalingen van klanten rechtstreeks op jouw rekening. Dit alles via één centraal communicatie- en controlesysteem. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen die Softbee jou kan bieden.

Automatisering op zijn Best

Stel je voor: automatische opdrachtbevestigingen en offertes die direct naar jouw klanten worden verzonden, zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Met Softbee is dit realiteit. Daarnaast biedt Softbee goedkope registratiemogelijkheden en een naadloze factuursynchronisatie met SnelStart, waardoor jouw administratieve lasten aanzienlijk worden verminderd.

SoftbeePAY: Snel en Eenvoudig Betalingen Ontvangen

Een van de unieke kenmerken van Softbee is SoftbeePAY, waarmee je energielabels snel en gemakkelijk betaald krijgt. Geen gedoe meer met lange betalingstermijnen of ingewikkelde betalingsprocessen. Softbee maakt het simpel.

Kosten en Proefperiode

Zorgen over kosten? Softbee biedt een transparante prijsstelling met slechts € 0,25 per synchronisatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten.

Hoe Begin Je?

Geïnteresseerd in het stroomlijnen van jouw backoffice met Softbee? Het activeren van de SnelStart-koppeling is eenvoudig. Bezoek de appstore, activeer de koppeling en stel de ‘client key’ in die je via SnelStart verkrijgt. Mocht je onderweg vragen of problemen tegenkomen, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar via support@softbee.nl.

Veelgestelde Vragen

  • Wat is een API-koppeling? Een API-koppeling werkt volledig online en is daarom alleen te gebruiken als je werkt met een online administratie.
  • Hoe activeer ik de koppeling? Je hoeft bijna niets te doen om de koppeling tussen SnelStart en Softbee te activeren. Het proces is eenvoudig en kan meestal direct vanaf de website of applicatie van de softwarepartner worden voltooid. Voor hulp kun je contact opnemen met de koppelpartner.
  • Waar vind ik meer informatie? Voor meer informatie over de koppeling kun je terecht bij de partij die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling ervan. Zij hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen.

Softbee transformeert jouw backoffice van een noodzakelijk kwaad naar een naadloos, efficiënt onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Stap vandaag nog over op Softbee en ervaar de rust die komt met een geautomatiseerde backoffice.