Softbee interactieve marketing tools

Maak het zo makkelijk mogelijk voor jou en de klant

Woningeigenaren, makelaars en vastgoedbeheerders willen zo snel en makkelijk mogelijk een energielabel bestellen. JIJ als EP-adviseur wilt je focussen op wat je leuk vindt.

Bied jouw klanten een unieke service

Aanvragen, bestellen en bevestigen

Softbee interactieve tools

Softbee interactieve tools automatiseren het bestelproces. Van online informatie, tarieven en een geautomatiseerd aanvraagformulier tot het automatisch versturen van een offerte of opdrachtbevestiging naar de mailbox van de klant. Notificaties in je dashboard attenderen je dat er een opdracht klaar staat. En dat allemaal terwijl jij met ander werk bezig bent.

Prettig werken zo. Alles op één locatie.

O ja, gebruik je PRO dan kun je met één druk op de knop een factuur of een maandelijkse verzamelfactuur maken. Of bied korting als klanten hun plattegrond of andere bestanden in jouw tool uploaden.

Leer de tools kennen

Leer de tools kennen

De advanced tool

Advanced tool voor je website

De advanced tool presenteert automatisch informatie en bestelmogelijkheden voor een energielabel of ander product. Bij een bestelling mailt de advanced tool direct een offerte of een opdrachtbevestiging naar de klant en jij ontvangt een notificatie in je Softbee-dashboard.

De advanced tool is een applicatie die geïnstalleerd wordt op jouw WordPress website. Test de tool hier uit.

Koppel met PRO of Koppel met CERT.

Leer de tools kennen

De WebApp

WebApp een persoonlijke service

De WebApp kun je aanbieden als een directe snelkoppeling in de device(s) van jouw vaste klanten. Het enige wat de klant hoeft te doen is op jouw logo te klikken en de bestelapplicatie wordt gestart. Je ontvangt een notificatie in je Softbee-dashboard als er een bestelling voor je klaar staat en de klant ontvangt direct een opdrachtbevestiging met jouw bedrijfsinformatie. Test hier de WebApp.

In je dashboard kun je elke klant afzonderlijk instellen. Bijvoorbeeld afspraken over tarieven e.d.

Koppel met PRO of Koppel met CERT.

Leer de tools kennen

De Iframe

Iframe

Deze applicatie geeft jou direct een voorsprong op je concurrenten door het plaatsen van jouw button of link in de website van bijvoorbeeld een makelaarskantoor of vastgoedbeheerder. Op het moment dat een klant van de makelaar of vastgoedbeheerder op de button drukt opent direct een bestelapplicatie om een energielabel te bestellen. Test hier de Iframe.

Activeer en koppel met PRO of activeer en koppel met  CERT.

Leer meer over

CERT, PRO en andere features