Een eerste digitale kennismaking met een paar gebruikers en makers van Softbee

We stellen ons graag aan jou voor.

Het Softbee-team, de makers

Wij willen jou succesvol laten ondernemen

Missie

Met onze deskundigheid en vanuit onze passie willen we bijdragen aan een duurzamer wereld. Daarom ondersteunen we met onze kennis de ontwikkeling en het gebruik van het energielabel. Luisteren naar de wensen van de gebruikers staat centraal bij de ontwikkeling van Softbee. Wij willen werken aan een duurzamer samenleving. Met Softbee helpen we iedereen die bijdraagt aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland.

Waarom softbee?

Wat leren wij van onze klanten? Die willen alles beheren vanuit één app voor mobiel, tablet, laptop of pc. Op één apparaat snel data verwerken, slimme features gebruiken voor systeembeheer, optimale communicatie en kwaliteitscontrole. Van aanvraag tot veilige en zekere betaling, alles geautomatiseerd. 

Betalen per verwerking maakt Softbee ook interessant voor starters. Zo kun je snel opschalen zonder financiële investering. Wij ondersteunen jouw ambitie en kunnen je ook introduceren in ons netwerk.

Met meer dan 350 tevreden adviseurs, koepels en certificaathouders kunnen we zeggen dat jij een glimlach op je gezicht krijgt als je Softbee gebruikt.

Doe met ons me en ontdek Softbee

We zullen je begeleiden en helpen waar we kunnen. 

De founders

Heb je vragen?

We vinden het geweldig leuk als je met ons meedoet. Heb je vragen of heb je bepaalde ambities. Laat het ons weten.

Stefan van zanden SOFTBEE founder

Stefan van Zanden CTO

Robert van kempen CEO