Ontdek Softbee

Overal sneller en lekker werken 

Op kantoor, thuis, bij de klant, onderweg of in je favoriete lunchroom. Alles bij de hand op één plek en alle ins en outs zichtbaar in je dashboard. Gemaakt voor koepelorganisaties, certificaathouders en adviseurs.

SOFTBEEcert certificeerder energielabels

Certificaathouders en adviseurs

Alles binnen handbereik in één systeem

Dicht bij de klant

Leads en opdrachten scoren terwijl jij met andere dingen bezig bent. Bied jouw klanten een geautomatiseerde bestelservice aan met de interactieve marketing tools van Softbee.

Klant en dossier beheer

Genereer razendsnel dossiers met onze dataverrijking. Drag and drop foto’s, Vabi-bestanden en andere bestanden. Upload het hele dossier met één muisklik naar jouw certificaathouder.

Dashboard

Vanaf je dashboard heb je direct overzicht over je leads, omzet, projecten, openstaande taken, relaties, adviseurs en registraties. Filters zorgen dat je snel informatie kunt opzoeken. Projecten,  relaties, leads en offertes kun je snel wijzingen met snelbuttons.

Via ‘mijnAccount’ bij bedrijfsinstellingen stel je tarieven, km/uur tarief, teksten, bedrijfsinformatie, routeplanning, opnameplanning e.d. in.

Pre-controle en audit

Schakel pre-controle in voor veel voorkomende fouten bij adviseurs.  Genereer auditrapporten,  mail de gevonden afwijkingen naar je adviseur en zet een taakstelling in zijn dashboard.

Registratie

Geen onnodig werk of mailverkeer voor het registreren van energielabels. Maak gebruik van de features van Softbee en ervaar hoe makkelijk het allemaal kan.

Facturatie en SoftbeePAY

Genereer een factuur, gebruik SoftbeePAY. Eerst de factuur betalen, dan het energielabel downloaden; gelijk oversteken! En vervolgens synchroniseer je met je boekhoudpakket. En dat allemaal met één knip met je vingers.

Starten met Softbee

Ben je een certificaathouder of koepel of beiden dan kun je direct starten met SoftbeeCERT. En als EP-adviseur met SoftbeePRO.

De software is direct beschikbaar. Je betaalt alleen voor het verbruik.

Start met 

SoftbeeCERT voor koepels  

Koepelorganisatie en certificaathouder

Direct overzicht in je dashboard, kwaliteits- en pre-controle, auditrapporten, interne en externe steekproeven, sneller registreren, het zijn een paar voorbeelden van wat je allemaal kunt gebruiken en instellen in CERT.

Werk optimaal samen met adviseurs

Biedt met PRO adviseurs de beste samenwerkingsomgeving aan. PRO is een perfecte werkomgeving voor adviseurs en optimaliseert de samenwerking tussen een koepelorganisatie en de  adviseurs. Je kunt binnen CERT gratis onbeperkt adviseurs aansluiten.

Sneller en slimmer samenwerken met CERT. Uitproberen? Start met de wizard of maak hier een afspraak met het SoftbeeTeam.

Start met

SoftbeePRO voor adviseurs

Adviseurs en adviesbureaus

Klant- en projectbeheer, dataverrijking, snelle transfertechnologie. Offerte, facturatie en routeplanning zijn een paar andere voorbeelden van de features in PRO. Het complete backoffice systeem voor de EP-adviseur.

Ben je al geregistreerd bij een bij Softbee aangesloten koepel of ga je je registreren, dan is PRO gratis.

Meld je aan en je kunt direct met PRO starten. De wizard maakt je snel wegwijs in PRO.