CERT voor koepels en certificaathouders

Sneller, slimmer werken. Groei met ons mee

Koepelorganisaties en certificaathouders van morgen werken met CERT. Wat CERT allemaal voor jou kan betekenen leggen we  je hier uit. Bekijk hier de belangrijkste features van CERT, van het onbeperkt aanbieden van PRO, doorzetten van leads, steekproef en pre-audit controle tot aan mailsync en facturatie

softbee samen verduurzamen

Meer dan 200 blije adviseurs en certificaathouders werken al met Softbee

Gemak van CERT

Wat is CERT

CERT is speciaal ontwikkeld voor koepelorganisaties en certificaathouders. CERT optimaliseert de communicatie met adviseurs, collega’s en CI’s en automatiseert werkprocessen, voert pre-controles uit, genereert audit rapportages, taken en statistieken om de kwaliteit te waarborgen en te monitoren. En je krijgt ook 250 GB gratis opslagcapaciteit.

Samenwerken en opschalen

Met CERT kun je razendsnel opschalen door met meerdere partijen samen te werken. Ieder heeft zijn eigen geavanceerde werkomgeving. Of je nu werkt op je mobiel, tablet, pc of computer, je hebt alles direct bij de hand. Geen losse systemen, maar werken via één compleet geautomatiseerd systeem.

Concrete voordelen

De features van CERT

Verborgen

Sneller werken, kwaliteitscontrole

Ontvang dossiers van adviseurs. Stel de pre-controle in op basis van jouw voorkeuren. Neem random of geselecteerde steekproeven. CERT houdt de percentages bij. Filters helpen je snel zoeken in jouw data. Geneer vanuit registraties met één druk op de knop een audit rapport. Afwijkingen schiet je meteen in de mailbox van de adviseur en automatisch verschijnt er een taakstelling op het PRO-dashboard van de adviseur.
Én er is een lokatie beschikbaar om je eigen bibliotheek te beheren.

Via de ‘complex import’ kun je voor kwaliteitscontrole ook CSV-bestanden uploaden in Softbee.

Met de inkijk-optie kun je derden toegang geven om bijvoorbeeld projecten in te zien.

Monitoring en acties

In je dashboard heb je direct live overzicht over je omzet, registraties, projecten, relaties en de individuele performance van jouw adviseurs. Vanuit ‘openstaande taken’ op de homepage van CERT kun je direct acties uitvoeren en zaken in gang zetten naar adviseurs of medewerkers.

Delegeer leads en opdrachten

Genereer je ook leads en opdrachten voor adviseurs dan kun je die direct in PRO inschieten en registreren in de agenda “opname planning”. En in “openstaande taken” kun je alle acties volgen van de lead die jij hebt toegewezen aan een adviseur.

In bedrijfsinstellingen kun je logo uploaden, teksten , tarieven e.d. voor offertes en facturen instellen. Werk je met vaste tarieven dan kun jij offertes automatisch genereren.

Met de inkijk-optie kun je derden toegang verlenen om bijvoorbeeld projecten in te zien.

Instellingen

In ‘bedrijfsinstellingen’ kun je je logo uploaden, teksten en tarieven voor offertes, opdrachtbevestigingen  en facturen instellen. Werk je met vaste tarieven dan kun je offertes automatisch genereren.

Registratie en easy factoring

Softbee synchroniseert elke dag met de RVO en elke 5 minuten met mailsync. Met mailsync worden de energielabels opgehaald, verzameld en automatisch gemaild naar de adviseur.

Aangesloten koepels of certificaathouders kunnen als voorkeur opgeven meteen automatisch het energielabel naar de adviseur te mailen. Voor de adviseurs zijn er dus geen wachttijden. Anderen kiezen voor een wachttijd van enkele dagen. 

Als koepelorganisatie of certificaathouder kun je dit allemaal instellen in je dashboard.

Bied het beste aan adviseurs

PRO is een geavanceerd backoffice systeem voor EP-adviseurs. Vanuit deze backoffice heeft de adviseur de beschikking over een CRM-systeem, dataverrijking, routeplanner, offerte- en facturatie module, dashboard met notificaties en 25 GB opslag. 

Met een druk op de knop upload de adviseur een compleet dossier via een razendsnel transferprotocol naar jouw omgeving

Starten met CERT is makkelijker dan je denkt

Groei ook met ons mee

We helpen je met wat we kunnen

Onze software is de kern. Die zorgt voor administratieve processen die altijd volledig, kloppend en up-to-date zijn. Maar het echte werk begint samen met jullie; de koepelorganisatie en certificaathouder die dagelijks het verschil weten te maken. Kies voor een unieke samenwerking.

We helpen groeien

Werk met ons samen en we benaderen je als een echte partner. Een individuele aanpak is ons uitgangspunt, zo kunnen we maatwerk leveren. We gaan door met specifieke features ontwikkelen die bijdragen aan meer efficiency, marktgroei en kostenreductie. We willen je begeleiden en helpen bij je ambities.
We hebben speciaal voor onze partners een traject opgezet. 

 

Maak PRO compleet

Meer features

Synchronisatie boekhouding