Ontdek Softbee: SoftbeePAY is een innovatieve betalingsoplossing die het online betalen via iDEAL voor jouw bedrijf verbetert.

Het biedt flexibele betalingsopties zoals vooraf betalen, betalen na offerte, en de unieke ‘gelijk oversteken’ methode. Met SoftbeePAY kun je je cashflow boosten, administratieve rompslomp verminderen en sneller betalingen ontvangen.

 

Betalingsopties

  • Vooruit betalen: Hier betaalt je klant de factuur vooraf, bijvoorbeeld na een inspectie. Dit kan supermakkelijk met een QR-code of een betalingslink. Zodra de betaling binnen is, krijg jij direct een melding in je dashboard. Daarna kun je meteen het energielabel registreren.
  • Gelijk oversteken: Bij deze optie stuur je automatisch een mail naar je klant met een betalingslink en een QR-code op de factuur. De klant betaalt dan online en kan vervolgens het energielabel downloaden. Jij ziet het geld direct op je rekening verschijnen. Geen gedoe, gewoon gelijk oversteken.
  • Achteraf betalen: Niet zo’n fan van vooraf of gelijk betalen? Geen probleem. Kies dan voor ‘alleen betalingslink bij factuur’. Dit is ideaal voor als je te maken hebt met vaste relaties of verzamelfacturen. Je genereert een betalingslink of QR-code, en voilà, klaar is Kees.
  • Vooruit betalen (deelbetaling): Als je de PRO-versie hebt, kun je ook kiezen voor deelbetalingen. Dit is vooral handig bij offertes. Je zet een opdrachtbevestiging om in een factuur, past het bedrag aan, en voila, je klant kan een deel vooruit betalen, ook weer via die handige betalingslink of QR-code.

Foutloos, dankzij QR codes

Dus, of je nu vooraf, gelijk, of achteraf betaald wilt worden, SoftbeePay maakt het mogelijk. En die QR-codes zorgen voor een foutloze overdracht en IDEAL zorgt dat jouw klant in zijn bekende vertrouwde bankomgeving jouw factuur kan betalen.  Zo kun je je focussen op wat echt belangrijk is: jouw business laten groeien.

Snel geld op je rekening

Met SoftbeePAY kun je je cashflow boosten, administratieve rompslomp verminderen en sneller betalingen ontvangen. Het systeem is gebruiksvriendelijk, met automatische updates en zonder langdurige contracten, waardoor je alleen betaalt voor wat je gebruikt. SoftbeePAY is ideaal voor EP-adviseurs en certificaathouders, en is beschikbaar via de Softbee appSTORE.

Alle informatie over SoftbeePAY vind je hier