De verschillen tussen de Instapversie en SoftbeeCERTplus uitgelicht:

Wanneer je kiest tussen de Instapversie en SoftbeeCERTplus, kies je eigenlijk tussen een basispakket en een volledig uitgeruste suite. Hier zijn de specifieke verschillen die deze keuze duidelijk maken:

  • Auditrapporten & Steekproefmodule: De Instapversie biedt deze diepgaande analyses niet, terwijl SoftbeeCERTplus je volledige toegang geeft tot gedetailleerde auditrapporten en een steekproefmodule. Dit is cruciaal voor uitgebreide evaluaties en kwaliteitsbewaking.
  • Bibliotheektoegang: Alleen met SoftbeeCERTplus heb je een bibliotheek voor kennisdeling met je adviseurs. Dit bevordert de samenwerking en professionalisering binnen je netwerk, een mogelijkheid die je mist in de Instapversie.
  • Gratis SoftbeePRO: Dit is een significant verschil waarbij je adviseurs in de SoftbeeCERTplus gratis toegang krijgen tot SoftbeePRO, terwijl deze optie niet beschikbaar is in de Instapversie. Het versterkt de waarde en het aanbod naar je adviseurs.
  • Facturatie en Offertes: SoftbeeCERTplus stelt je in staat om direct vanuit het systeem facturen en offertes te genereren. Dit geavanceerde niveau van administratieve integratie vind je niet terug in de Instapversie.
  • Promotietools: De mogelijkheid om nieuwe adviseurs aan te trekken via promotie in onze shop is exclusief voor SoftbeeCERTplus, waardoor je met de Instapversie belangrijke groeimogelijkheden misloopt.
  • Planningsagenda: Een gestroomlijnde planning en toewijzing van leads aan je adviseurs is mogelijk met SoftbeeCERTplus dankzij de geïntegreerde planningsagenda. Dit helpt je efficiënter te werken dan ooit, een feature die ontbreekt in de Instapversie.
  • Exclusieve Appstoegang: Met SoftbeeCERTplus krijg je toegang tot essentiële apps voor een nog efficiëntere workflow. Deze exclusieve integraties zijn niet beschikbaar voor gebruikers van de Instapversie.

Deze verschillen benadrukken de uitgebreidere mogelijkheden en de toegevoegde waarde die SoftbeeCERTplus biedt boven de Instapversie. Het gaat hier niet alleen om de extra features, maar ook om de diepgaande impact die deze kunnen hebben op je bedrijfsvoering, je samenwerking met adviseurs en je algehele efficiëntie. Als je de volledige controle wilt over je certificerings- en adviseringstaken met een scala aan geavanceerde tools, dan is SoftbeeCERTplus de duidelijke keuze.