Softbee Agenda: Altijd en Overal Georganiseerd

Met de Softbee agenda heb je al je afspraken direct bij de hand. Deze volledig geïntegreerde online agenda ondersteunt iCAL integratie, waardoor je eenvoudig kunt koppelen met Apple Kalender, Outlook, Google Agenda en meer

Ontdek Softbee agenda

Efficiënt tijdbeheer met de Softbee agenda: Ontdek alle functies!

De Softbee agenda biedt een breed scala aan handige functies die je helpen je tijd efficiënt te beheren. Je kunt eenvoudig e-mails en sms’jes versturen op basis van sjablonen, alle afspraken van gebruikers bekijken, vergaderingen plannen en herhalingsafspraken maken.

 

Softbee agenda en planning

Starten met Softbee agenda

Een bijzonder nuttige functie is het live controleren en aanpassen van de reistijd tussen afspraken. Zo kun je direct ingrijpen als de planning niet optimaal is.

Certificaathouders en koepels kunnen ook netwerkdagen en cursussen plannen, en adviseren hierover via (sms)berichten.

Organisatie en Gebruikersbeheer

Volledig geïntegreerde agenda
Integreer naadloos met Softbee voor een gecentraliseerde agenda-oplossing. Houd al je afspraken en planningen op één plek voor maximale efficiëntie. Toon afspraken in de agenda van alle gebruikers binnen de organisatie.

Agenda Overzicht: Bekijk en plan afspraken voor alle gebruikers binnen de organisatie, inclusief de afspraken van vandaag die ook te vinden zijn op het home dashboard of in de Softbee basis opname App.

Kleurcodes voor gebruikers
Wijs elke gebruiker een unieke kleur toe voor overzichtelijke planning. Visueel onderscheid tussen afspraken en gebruikers maakt planning en coördinatie nog gemakkelijker.

Agenda integratie en communicatie

iCAL integratie
Koppel moeiteloos met Apple Calendar, Outlook, Google Agenda, en meer. Synchroniseer al je afspraken tussen verschillende platforms voor naadloze samenwerking.

Verstuur e-mails en SMS:
Activeer en gebruik de sms-functie als herinnering voor afspraken bij klanten, of stuur een sms als je later of eerder komt.

Verstuur een SMS aan de hand van een template vanuit een relatie, afspraak, project, lead, etc., met verschillende shortcodes om data vanuit deze objecten automatisch in te vullen of sms iedereen tegelijkertijd voor een meeting.

Afspraak bevestigingen: Automatisch versturen naar alle aanwezigen bij een afspraak direct vanuit je agenda.

Efficiënte Agenda- en Planningsopties

Koppel en schiet opdrachten door
Integreer en deel opdrachten direct in de agenda- en planningstool van Softbee, EPsys, of andere systemen die met Softbee samenwerken. Stroomlijn communicatie en taaktoewijzingen voor een efficiënte werkstroom.

Automatische reisduur
Bij het maken van bijvoorbeeld opnameafspraken wordt automatisch de reisduur van de huidige locatie naar de volgende locatie weergegeven.

Wijzigen afspraken
Controleer of de reistijd tussen de afspraken klopt. Zo niet, pas deze dan direct aan bij de afspraakdetails.

.

Nieuwsgierig naar hoe je de agenda instelt? Bekijk deze video!

Softbee Agenda

Ontdek alle handige functies voor efficiënt tijdbeheer!

Nog geen Softbee of EPsys account. Meld je dan hier aan

Over Softbee

Softbee ontwikkelt slimme cloudsoftware specifiek voor EP-adviseurs en certificaathouders. Op dit moment maken 357 bedrijven en 528 gebruikers gebruik van de Softbee-software, en we blijven groeien.

Softbee is een onafhankelijk bedrijf, geen EP-adviesbureau of certificaathouder, maar een echt ICT-bedrijf.

Contact

Cruquiuszoom 51
2142EW Cruquius

info@softbee.nl