Automatisch opdrachten ontvangen. Eén flow vanaf de opdracht, registratie tot en met de betaling op je bankrekening.

Zo werkt het

Energielabel-check-en-bestel.nl is niet alleen een opdrachten/allocater generator, maar ook een geavanceerd afhandelings systeem. Het is bestemd voor EPsys gebruikers.

De coördinatie wordt uitgevoerd door EP-projects.

Opdrachten ontvangen

Je ontvangt een notifiactie in je EPsys dashboard als een opdrachtbevestiging is gestuurd naar de klant. Bel zo snel mogelijk op voor een opname afspraak.

CRM/registreren

Je dossier kun je lekker snel opmaken in EPsys en je kunt registeren zonder wachttijden. Je ontvangt automatisch het energielabel in je mailbox.

Online betalen

Activeer SoftbeePAY en met een paar klikken mail je het energielabel, factuur en betalingslink naar de klant. Zodra de klant via de betalingslink betaalt kan het energielabel gedownload worden.

Powered by Sofbee.nl

Maak kennis met

EP-Projects

Wij zijn

Deskundig in het begeleiden van projecten op het gebied van energielabels en maatwerk adviezen voor particulieren en woning coöperaties. Onze deskundigheid is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van energie en duurzaamheid.

Onze klanten zijn blij met ons, omdat wij werken met één aanspreekpunt voor onze klanten en een projectmanager die de adviseurs aanstuurt. Wij werken nauw samen met bevriende en ervaren adviseurs en monitoren alle ins en outs via onze unieke software, zodat we direct antwoord kunnen geven op uw vragen.

Extra service

Wij bieden een extra online bestel en informatie service aan makelaars, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, woning corporaties. Met deze bestel en informatie service kunt u snel en simpel informatie ophalen over een energielabel van een, aantal m2  en adres van het vastgoed. En direct een bestelling plaatsen.

Of u wilt een extra online service verlenen aan uw klanten dan kunt u onze service ook op uw WordPress website installeren. We hebben verschllende tools gratis beschikbaar.

Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van deze unieke service.

Kennis maken

Leer ons kennen. We staan openen voor een prettig gesprek. 

Expertise:

  • Opstellen van energielabels
  • Maatwerkadvies

Klantsoort:

  • Woningbezitters
  • Woningbeheerder
  • Vastgoed beheerder
  • Bedrijfspanden

Adres:

Gildenveld 10A
3892 DG Zeewolde Zeewolde

Contactpersoon: Klaas Renes 036-2024124

Klaas renes, directeur.